Werkgroep Lokaal Austerlitz

De Werkgroep Lokaal Austerlitz zet zich in om het cultureel erfgoed van het dorp Austerlitz op te sporen, te conserveren, te beheren en door te geven. De werkgroep streeft er naar de maatschappelijke inbedding en het cultuurhistorisch bewustzijn van de lokale geschiedenis te bevorderen.

De werkgroep opereert onder de vleugels van de Vereniging Austerlitz` Belang. Deze vereniging is opgericht op 10 november 1945 en ingeschreven in het verenigingsregister van de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer 40477997. Donaties kunt u overmaken naar bankrekeningnummer NL82INGB0000562502 t.n.v. Vereniging Austerlitz' Belang onder vermelding van “donatie werkgroep Lokaal Austerlitz”.

De werkgroep Lokaal Austerlitz bestaat uit: Hans Nijman (contactpersoon); Marja Kuiper; Bert van Ginkel; Hans Steenhuizen.

Help mee

Heeft u affiniteit met het dorp Austerlitz en zijn historie? En heeft u wat tijd over? Dan kunt u contact opnemen met Hans Nijman via onderstaande contactgegevens.

Austerlitzseweg 3, Austerlitz
info.lokaal@austerlitzbelang.nl
Tel. 0343 493106 of 06 27072179

Contact

Heeft u een vraag, bent u op zoek naar extra informatie over Austerlitz, heeft u waardevol materiaal voor ons archief of wilt u meehelpen om de historie van Austerlitz (hernieuwd) leven in te blazen? Neem dan contact op met de Werkgroep Lokaal Austerlitz via het contactformulier.

Stel een vraag

Versturen